Povežite se s nama

Vijesti

U lovranski Dom zdravlja u ponedjeljak stiže novi tim obiteljske medicine

Objavljeno

na
Odlazak u mirovinu liječnika obiteljske medicine problem je u cijeloj Hrvatskoj, no na području Općine Lovran pacijeniti nemaju razloga za brigu.

U ponedjeljak, 21. studenog 2022. godine, u sklopu Doma zdravlja Lovran, u prostorijama koje je koristila dr. Ivone Obradović, koja odlazi u mirovinu kreće s radom novi tim obiteljske medicine.

Tim obiteljske medicine čine nositeljica Halyna Vuković, dr. med., te Gordana Piljić, med. sestra. Radno vrijeme nove ordinacije ostaje nepromijenjeno – ponedjeljkom i srijedom u popodnevnoj smjeni, utorkom, četvrtkom i petkom u jutarnjoj, uz radnu drugu subotu u mjesecu. Kontakt broj ordinacije jest 051/291208.

Zahvaljujemo se domu zdravlja Primorsko-goranske županije koji je pravovremenom reakcijom osigurao kontinuiranost i dostupnost zdravstvene zaštite za pacijente s područja Lovrana dok se dr. Ivoni Obradović zahvaljujemo na dosadašnjem radu i čestitamo na zasluženoj mirovini – poručuju iz Općine Lovran

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram