Povežite se s nama

Mozaik

U Lovranu otvorena izložba “Koračajmo zajedno za dječja prava”

Objavljeno

naUoči Dječjeg tjedna, ovog tjedna je u lovranskoj Galeriji Laurus, uz prigodni program dramsko -recitatorske grupe i pjevačkog zbora Lovranske črešnjice OŠ V. C. Emina Lovran, otvorena izložba „Koračajmo zajedno za dječja prava“. Uz učenike lovranske škole, na otvaranju su prisustvovali zamjenik načelnika Općine Lovran gsp. Toni Družeta, zamjenik gradonačelnika Grada Opatije gsp. Emil Priskić, savjetnica dječje pravobraniteljice za djecu gđa. Danijela Žagar, predstavnice Crvenog križa, Dječjeg doma, lovranske škole i vijećnici Dječjeg gradskog vijeća Grada Opatije. 

Fotografije i ostale izloške vrijedno su sakupljali i izrađivali dječji vijećnici i forumaši zajedno sa svojom mentoricom Sanjom Škorić. Izložba će biti postavljena od 2. do 18. listopada. Tijekom jutarnjih sati u izložbenom prostoru održavat će se radionice za učenike osnovnih škola u okviru projekta „Igrom učimo o gradu“ što ga DND provodi u suradnji s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Izložba je otvorena u sklopu programa obilježavanja 30 godina od usvajanja najvažnijeg svjetskog dokumenta o djeci – Konvencije UN-a o pravima djeteta te 20 godina akcije „Gradovi i općine prijatelji djece“.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram