Povežite se s nama

Mozaik

U Lovranu se nastavlja Kulkarneval uz partyje, izložbe i radionice

Objavljeno

na


U petak 24. siječnja 2020.g. susjedstvo Lovran, jedno od 27 susjedstava Europske prijestolnice kulture, nastavlja sa svojim pusnim programom pod nazivom Kulkarneval, koji se provodi u sklopu Dnevnog boravka susjedstva Lovran.

Pod motom Budi što jesi, nosi se u Kulu od 17 sati u Gradskoj kuli – Kući lovranskog guca (Trg slobode 1, Lovran) počinje glazbeni program DJ Albana, a zahvaljujući pusnoj suradnji s galerijom Laurus (Trg slobode 14, Lovran) u prostoru galerije otvara se izložba lovranskih pusnih grupa In Bambo Veritas i Pešekani, koji obilježavaju 25. odnosno 10. godišnjicu postojanja.

Od 20 do 21 sat u Kuli se program nastavlja uz LPK – Lovransku pusnu kumpaniju, koja će izvoditi glazbu uživo. Sviraju Emanuela Lazarić (Blondes) na gitari, Marko Žele na gitari, Boris Kačić na kongama te DJ Albano.

Od 21 do 22 sata slijedi Pusni trance party, na kojem glazbu pušta DJ Altea.

Program Dnevnog boravka susjedstva Lovran tijekom cijelog karnevalskog razdoblja, do 26. veljače 2020.g., održavat će se u Gradskoj kuli – Kući lovranskog guca, koja se pretvara u multimedijalni pusni centar u kojem će se priređivati razne izložbe, radionice, druženja kao i svjetski susret pusneh šilic – radionice šivanja pusne robe od stareh štraci i izrada pajaci.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram