Povežite se s nama

Vijesti

U Lovranu uskoro zabrana građevinskih radova, na cesti su već zabranjeni radovi

Objavljeno

na

Foto: Marijan VučićBrojne općine i gradovi na našem području tijekom ljeta, pa čak i nešto ranije, uvode zabranu izvođenja građevinskih radova prvenstveno iz razloga kako se ne bi ometao mir turista.

Takvu odluku ima i Općina Lovran na čijem je području već sad zabranjeno izvoditi radove na prometnicama.

“Sukladno Odluci o privremenoj zabrani izvođenja radova na području Općine Lovran ( “Službene novine Općine Lovran” 12/14, 10/19/ i 19/20) na području Općine Lovran privremeno se zabranjuje izvođenje zemljanih radova i radova na izgradnji konstrukcije građevine u razdoblju od 01. lipnja do 15. rujna, a radovi na javno-prometnim i drugim javnim površinama zabranjuju se u razdoblju od 15. svibnja do 15. rujna”, navodi se u objavi Općine Lovran.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram