Povežite se s nama

Na terenima Teniskog kluba Kvarner u Marčeljevoj Dragi svečano je otvoren, šesti po redu, Međunarodni teniski turnir “Kvarner junior open”, koji se održava od 30. ožujka do 5. travnja. Riječ je o turniru kojeg u okviru natjecanja Europske teniske federacije, organizira Tenis klub Kvarner.

Svečanom otvorenju turnira prisustvovali su pročelnik Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu, Igor Načinović, predsjednik Teniskog kluba Kvarner i organizator turnira Ivan Cerović, viša stručna suradnica za sport, tehničku kulturu i EU projekte Primorsko goranske županije, Irena Grdinić, predsjednik Riječkog sportskog saveza, Samir Barać i dopredsjednik Zajednice sportova Primorsko goranske županije, Sergio de Privitellio.

Nakon pozdravnih riječi direktora turnira, pročelnik Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu, Igor Načinović, otvorio je turnir poželjevši uspjeh svim sudionicima. “Pripala mi je iznimna čast pozdraviti vas u ime gradonačelnika, Vojka Obersnela, i u svoje osobno ime. Želim da provedete lijep tjedan u našem gradu i da postignete što bolje rezultate na ovom turniru”, rekao je Načinović.

Međunarodni turnir u tenisu “Kvarner Junior Open” šestu godinu za redom organizira Tenis klub Kvarner, a ove godine mladi tenisači i tenisačice dolaze iz čak 25 zemalja svijeta. Turnir je započeo u ponedjeljak, 30. ožujka i traje do nedjelje, 5. travnja 2015. godine. Rezultate turnira moguće je pratiti na web stranici teniskog kluba Kvarner http://www.tkk.hr.

Grad Rijeka