Povežite se s nama

Vijesti

U Matuljima će se izgraditi nove Plodine već ovog proljeća

Objavljeno

na

IlustracijaŠiri centar Matulja od ovog proljeća bit će bogatiji za novi supermarket, a njega će i ovog puta sagraditi i otvoriti riječke Plodine.

Oni jedan svoj centar već imaju na Kastavskoj cesti, a novi će napraviti već u iduća tri mjeseca uz Cestu dalmatinskih brigada.

“Na području Gajanića u Matuljima uz Cestu dalmatinskih brigada, na parceli od 8.500 m2 gradimo supermarket površine cca 2.100 m2 sa 130 parkirnih mjesta. Supermarket će biti uređen po najnovijim standardima, a pored odjela voća i povrća, samoposlužne pekare, gastroodjela, mesnice i odjela delikatese, supermarket će imati i širok asortiman ostalih prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Kupcima će kao dopunski sadržaj biti dostupan i caffe bar.

Ako se radovi budu odvijali po planu, supermarket bi prve kupce mogao primiti u prvoj polovici travnja ove godine.U navedenom supermarketu planiramo zaposliti 40 zaposlenika. Nadamo se da će najveći dio zaposlenika biti iz redova domaćeg stanovništva. Potrudit ćemo se i vjerujemo da ćemo opravdati očekivanja naših kupaca”, poručili su iz uprave Plodina.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram