Povežite se s nama

Crna kronika

U Matuljima uhićene tri osobe zbog dilanja marihuane

Objavljeno

na

Policijski službenici Policijske postaje Opatija dovršili su kriminalističko istraživanje nad troje hrvatskih državljana, starosti 20, 24 i 58 godina, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga, kao i prijetnje.

U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma, vozila i prostorija kojima se dvoje 20-godišnjih osumnjičenika koristi na širem području Matulja gdje su pronađene sjemenke biljke indijske konoplje, oko 200 grama droge marihuana i ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Utvrđeno je kako je navedena pakirana droga bila namijenjena za daljnju preprodaju. Tijekom pretrage doma 24-godišnjak i 58-godišnjak su ometali postupanje policijskih službenika i pritom je 58-godišnjak jednom od njih uputio ozbiljne prijetnje.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, spomenuto dvoje 20-godišnjaka je kazneno prijavljeno za više kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama mjerodavnom državnom odvjetništvu, dok je 58-godišnjak za kazneno djelo prijetnje, te su svi predani pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram