Povežite se s nama

Vijesti

U mjesec dana deset kafića je protuzakonito radilo poslije ponoći

Objavljeno

na

Ilustracija
Ugostitelji proteklih mjesec dana iz kategorije barovi i noćni klubovi ne smiju raditi dulje od ponoći, što je nekima, naročito iz potonje kategorije, stvorilo značajne poslovne probleme.

Dio njih, naime, tek oko ponoći bi zapravo počeli raditi, pa je nemali broj onih koji su odlučili ostaviti zatvorena vrata.

No, ima i onih koji se ne slažu s odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite te su unatoč zabrani radili dulje od ponoći, a Policijska uprava primorsko – goranska otkrila je koliko ih je bilo u zadnjih 30 dana na riječkom i liburnijskom području.

“U proteklih mjesec dana, od 14. kolovoza do 14. rujna 2020., na području nadležnosti PU primorsko-goranske evidentirano je deset prekoračenja radnog vremena ugostiteljskih objekata.

Predmetni prekršaji evidentirani su na području Lovrana, Matulja, Rupe i Viškova te u dva ugostiteljska objekta u Opatiji, dva na otoku Rabu, kao i u dva objekta u Rijeci.

Počinitelji su prekršajno sankcionirani u skladu s važećim zakonskim propisima, a obavijesti o počinjenom prekršaju dostavljene su i Državnom inspektoratu, odnosno, Stožeru civilne zaštite na daljnje procesuiranje”, otkrili su iz policije za Fiuman.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram