Povežite se s nama

Mozaik

U night clubu Drago u Opatiji ove subote DJ-ica Elena Mikac

Objavljeno

na
Najveći noćni klub na širem području Liburnije, Drago u sklopu Centra Gervais u Opatiji, ove subote 30.09. na rasporedu ima novi atraktivni party, a listu DJ-eva tom prilikom predvodit će Elena Mikac.

Elena Mikac je DJ-ica od 2020. godine. Kao rezident klupskog programa i istoimene izdavačke kuće Dobar House, te nominacijom za nagradu New (S)elector, Elena je osigurala svoje mjesto nadolazeća zvijezda domaće scene. Kombinacijom Deep House-a i snažnih vokalnih traka, elokventnim miksevima i energijom koju dovodi za pult, ovo je događaj za sve ljubitelje elektroničke glazbe.

Program počinje u subotu u 23 sata i traje do ranih jutarnjih sati. Za DJ pultom osim Elena Mikac te noći bit će još DJ-evi Cashew i Dekka.

Super Student Friendly cijena ulaznica košta svega 5 eura.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže