Povežite se s nama

Crna kronika

U Novom Vinodolskom počinjeno razbojništvo, na Vežici oštećen bankomat

Objavljeno

na
Policija intenzivno traga za počiniteljima kaznenih djela razbojništva te oštećenja bankomata što su evidentirana prošlog vikenda na području u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske.

Razbojništvo je počinjeno u petak u novčarskoj poslovnici na području Novog Vinodolskog kojim je mlađa muška osoba, prijeteći oružjem djelatnici poslovnice, iz blagajne otuđila novac u vrijednosti najmanje 260.000 kuna.

Jučer je pak u ranim jutarnjim satima na području Vežice u Rijeci oštećen bankomat u vlasništvu druge novčarske institucije. Uz bankomat je oštećen i manji dio trgovine gdje je bankomat bio ugrađen. Ukupna materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram