Povežite se s nama

Crna kronika

U okolici Bakra uhićen diler hašiša i amfetamina

Objavljeno

na
Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje nekoliko kaznenih djela iz domene zlouporabe droga.

Pretragom doma i drugih prostorija na širem bakarskom području te osobnog vozila osumnjičenika, policija je pronašla  385 grama hašiša, 30 grama amfetamina, dvije digitalne vage i nekoliko tisuća kuna. Navedeni predmeti su oduzeti, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je drogu posjedovao u namjeri daljnje prodaje, kao i da je drugim osobama davao svoj prostor na raspolaganje za trošenje droga.

Zbog sumnje na počinjenje tri kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i kaznenog djela omogućavanje trošenja droga, 31-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

U sklopu ovog kriminalističkog istraživanja, zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o suzbijanju zlouporaba droga, prekršajno je prijavljen 25-godišnji hrvatski državljanin, koji je neovlašteno posjedovao manju količinu hašiša.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže