Povežite se s nama

Vijesti

U Opatiji do kraja mjeseca zatvorena sportska dvorana i Centar Gervais

Objavljeno

na

Gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić, u dogovoru s čelnim ljudima Festivala Opatija i tvrtke Opatija 21 donio je preporuku o neodržavanju bilo kakvih javnih manifestacija (kulturnih, društvenih, sportskih) u prostoru Sportske dvorane Marino Cvetković te u Centru Gervais i ostalim prostorima kojima upravlja Festival Opatija (Umjetnički paviljon Juraj Šporer, Švicarska kuća, MOHO centar) do 1. travnja 2020.

Isto tako, gradonačelnik je preporučio osnovnoj i srednjim školama na području Grada Opatije kao i Sportskom savezu grada Opatije da obustave odnosno ne održavaju sportske treninge te sportska događanja na kojima bi se okupio veći broj sportaša i gledatelja, a koji su planirani u navedenom razdoblju, dakle do kraja mjeseca ožujka.

Razlog za preporuku je, naravno, preventiva u slučaju širenja korona virusa, kako bismo maksimalno umanjili mogućnost prijenosa zaraze.

Daljnji će koraci biti usklađeni s preporukama Nacionalnog i Županijskog stožera civilne zaštite, a javnost će o svemu biti pravovremeno informirana.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram