Povežite se s namaU Opatiji se od četvrtka, 30. ožujka do subote, 01. travnja održava specijalizirani sajam  opreme za bazene, saune, plaže i uređenje okoliša Relax Adria 2017. Na jedinom sajmu ove vrste u Hrvatskoj, kompletan asortiman opreme i usluga za finalno uređenje objekata pred sezonu predstavljaju vrhunski dobavljači iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Austrije, Švedske, Njemačke i Srbije, uz bogat program stručnih predavanja.

Na samom pragu nove turističke sezone, Opatija je domaćin manifestacije koja prezentira izlagački program namijenjen za finalnu pripremu turističkih objekata za sezonu, no predstavlja i iskorak u promišljanju o budućim ulaganjima u segmentu koji čini prvi i finalni dojam svakog turističkog objekta, a to je eksterijer.

Sajam Relax Adria namijenjen je poduzetnicima u turizmu, no i investitorima, arhitektima, projektantima i svima ostalima koji planiraju uređenje vanjskih prostora svojih objekata.

Naglasak je u izlagačkom programu stavljen na bazene, i to klasične vanjske i unutarnje bazene, te velik izbor hidromasažnih bazena. Predstavljene će biti i tehnologije i sredstva za njihovo održavanje, načini produženja sezone kupanja, te mogućnosti uređenja okoliša uz bazen.

I ove godine Relax Adria donosi niz premijera. Turističkom tržištu se predstavlja inovativna sklopiva sauna KLAFS S1. Po prvi puta se na hrvatskom tržištu predstavljaju atraktivni dizajnerski roštilji njemačkog proizvođača Höfats, te ekskluzivna varijanta slapa za bazene izrađenog od karbona.

Sajam Relax Adria će ponuditi i bogat program popratnih događanja. U petak, 31. ožujka od 15 sati u organizaciji Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Rijeka održava se Forum obiteljskog smještaja Primorsko – goranske županije. Za sudionike će biti organiziran niz korisnih predavanja. Teme o kojime će biti riječi su zakonski propisi, priprema sezone, marketing i oglašavanje, krediti, razvoj obiteljskog smještaja i mnoge druge.

U subotu, 1. travnja predavanja će započeti u 10.30 sati predstavljanjem Sajma franšiza, a slijede teme o financiranju turističkih projekata putem EU fondova i državnih poticaja, te nove kreditne linije. Posebno će zanimljiva biti predavanja o gradnji i održavanju bazena, produženju sezone uz hidromasažne bazene, te uređenje okoliša. Poslijepodnevni dio predavanja nastavlja se temom vođenja rezervacija, ponudom novih oblika aktivnog odmora kao i tematizacije i specijalizacije turističkih objekata.

Radno vrijeme sajma
Četvrtak, 30.03. od 10 do 19 sati
Petak, 31.03. od 10 do 19 sati
Subota, 01.04. od 10 do 19 sati