Povežite se s nama

Mozaik

U Opatiji otvorena nova trgovina delikatesnih namirnica – Inkašeta

Objavljeno

na

Opatijska tržnica postala je bogatija za jednu novu i drugačiju trgovinu. Inkašeta je trgovina zdravih organskih delikatesnih proizvoda koji nisu lako dostupni u supermarketima ili ostalim trgovinama.

Današnje životne navike sve su više okrenute zdravom načinu života, čime su domaće namirnice sve više tražene i cijenjene. Inkašeta na malo kvadrata nudi bogat izbor raznolikih namirnica koje će doprinijeti očuvanju i poboljšanju vašeg zdravlja, a sve kroz hranu koja uvelike utječe na to. Ne kaže se uzalud da si ono što jedeš.

Među ostalim, u trgovini je moguće pronaći proizvode poput domaćih sireva, suhomesnatih proizvoda, mlijeka, jogurta, svježeg sira i slično. Za naglasiti je kako su u ovoj trgovini dostupne mesne delicije od crne slavonske svinje poput kulena, kulenove seke i svinjska mast.

Tu je i šarolik izbor domaćih tjestenina iz Istre poput tjestenine s batatom, rižom ili heljdom, a koje možete obogatiti izborom začina Braniteljske zadruge ARKA NAŠA ili pak brojnim ljutim umacima.

Naravno, nakon glavnog jela neizbježan je i desert, a Inkašeta vam nudi samo one zdrave – sladolede Gelati d`Oro, čokolade i čokoladirano voće bez šećera i ostalih dodataka, zdrave grickalice za djecu i odrasle, ali i toplu čokoladu za djecu koja također ne sadrži šećer niti ikakve dodatke, a prava je rijetkost na tržištu. Ako se uistinu želite počastiti tu je i Rapska torta, dobro poznata osvajačica brojnih nagrada.

Za one odvažne, tu je visokokvalitetni i dobro poznat gin Maria Bošnjaka, kao i apsint te beer brandy. Za ljubitelje vina dostupno je nagrađivano vrhunsko istarsko vino Mario Peršurić. Za mlađe tu su sirupi Kapronca bez dodataka i konzervansa od bazge, maline i mente, najbolji hrvatski sirupi prema ocjenama struke te osvajači svjetskih prestižnih nagrada.

Vrijedi izdvojiti i domaće mliječne proizvode mljekare Latus iz Istre, voćne jogurte te svježi sir.

Osim prehrambenih namirnica tu su i ostali preparati za zdravlje poput Jadrankine otopine, biljnog koncentrata bogatog jodom, kojeg je osmislila Jadranka Vrhovec, dobitnica regionalne nagrade za poduzetnicu godine kao i mnogih drugih priznanja.

Ono što Inkašetu razlikuje od ostalih trgovina jest da se trudimo pribaviti na jednom mjestu što veći broj zdravih organskih delikatesnih proizvoda koji nisu sveprisutni na tržištu.

Posjetite Inkašetu svakim danom osim nedjeljom od 7 do 13 sati na prizemlju Tržnice Opatija.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram