Povežite se s nama

Crna kronika

U Opatiji uhićen 22-godišnji diler marihuane

Objavljeno

na
Opatijska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga Županijskog suda, provedena je i pretraga doma te prostorija kojima se 22-godišnjak koristi na području Opatije gdje je pronađeno 39,8 grama droge marihuana pakirane u plastičnim vrećicama, kao i ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Nakon završetka istraživanja, 22-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu pod sumnjom u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram