Povežite se s nama

Crna kronika

U Opatiji uhićen 22-godišnji diler marihuane

Objavljeno

na


Opatijska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga Županijskog suda, provedena je i pretraga doma te prostorija kojima se 22-godišnjak koristi na području Opatije gdje je pronađeno 39,8 grama droge marihuana pakirane u plastičnim vrećicama, kao i ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Nakon završetka istraživanja, 22-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu pod sumnjom u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2022.
Dana 29.11.2022.godine počinju radovi na održavanju kanalizacijskog kolektora u ulici Janka Polića Kamova. Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati prema privremenoj prometnoj regulaciji, te se mole sudionici na poštivanje iste. Radovi će se provoditi u noćnom terminu (21-06 sati).Predviđeni završetak radova je 30.1.2023.godine

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram