Povežite se s nama

Crna kronika

U Opatiji uhićena 42-godišnja dilerica amfetamina

Objavljeno

na








Opatijska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Osumnjičena je zatečena 19. studenoga na području Liburnije, prilikom kontrole i nadzora prometa na cestama sa sveukupno 298,4 grama droge amfetamin pakiranih u 16 paketića. Uz to, pretragom doma i drugih prostorija osumnjičene na riječkom području, pronađena je digitalna vaga, novac i drugi predmeti koji se dovode u vezu sa zlouporabom droga.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je pronađenu drogu posjedovala u namjeri daljnje prodaje, čime je počinila kazneno djelo za koje se prijavljuje.
Uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, osumnjičena 42-godišnjakinja je predana pritvorskom nadzorniku.

Policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske će i  nadalje tijekom Mjeseca borbe protiv ovisnosti, pojačano postupati te poduzimati potrebne mjere i radnje u cilju suzbijanja ponude i potražnje svih vrsta droga, kao i procesuiranja osoba koje se bave ovom vrstom kažnjivih radnji.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže