Povežite se s nama

U hotelu Kvarner u Opatiji održano je otvorenje Sajma franšiza, financijskih i konzultantskih usluga – FEC (Franchising Exhibition Croatia). Tijekom sajma koji se održava danas i sutra, posjetiteljima će se predstaviti uspješne hrvatske i međunarodne franšizne tvrtke te pružatelji financijskih i konzultantskih usluga. Poduzetnici će na jednom mjestu dobiti cjeloviti paket usluga, savjeta i informacija potrebnih za uspješno poslovanje.

U ime Primorsko-goranske županije, pokrovitelja manifestacije, otvorenju sajma prisustvovao je zamjenik župana Petar Mamula koji je uvodno i pozdravio sve prisutne.

“Treći Sajam franšiza, konzultantskih i financijskih usluga očito prerasta u trajno sajamsko okupljanje u Opatiji. Primorsko-goranska županija prepoznala je važnost sajamskih događaja gdje poduzetnici, na jednom mjestu, mogu dobiti dobit cjeloviti paket usluga, savjeta i informacija potrebnih za pokretanje posla, stoga smo spremno prihvatili ulogu suorganizatora. Kako je PGŽ među najrazvijenijim hrvatskim regijama, podržavamo sve aktivnosti koje okupljaju poduzetnike i ljude s idejama, vjerujući da je to itekako dobro prilika za međusobno upoznavanje ali i sklapanje poslova.Ovakvi sajmovi su potrebni jer su ujedno i prilika za nove poslovne poduhvate, a na nama u lokalnoj i regionalnoj samoupravi trajna je i prioritetna zadaća uklanjati birokratske barijere te olakšati poduzetnicima  put od ideje do realizacije poslovnih planova”, rekao je u svom obraćanju zamjenik Mamula.

Uz zamjenika župana sve prisutne pozdravili su predsjednik HGK ŽK Rijeka Vidoje Vujić, gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić, gospodarski ataše Generalnog konzulata Talijanske Republike u Republici Hrvatskoj-sjedište Rijeka Massimo Broglia, te u ime Josipa Zahera, potpredsjednika HGK za turizam, trgovinu i financije direktorica Sektora za trgovinu pri HGK Ema Culi.

FEC svake godine nastoji biti zanimljiviji dodatnim i novim sadržajima, a ove godine organiziran je bogat konferencijski program s uvaženim gostima iz Europske franšizne federacije s temama vezanim za franšizu, financijske, savjetodavne i ostale djelatnosti a dio manifestacije biti će prigodno posvećen i Global Exhibitions Day.