Povežite se s nama

Sport

U Općini Viškovo održan prijem za zlatnu karatisticu Emu Sgardelli

Objavljeno

na
U Općini Viškovo jučer je održan prijem za Emu Sgardelli, članicu Karate kluba Champion, mještanku Viškova i vrhunsku karatisticu koja je na netom završenom Europskom prvenstvu u karateu i parakarateu što je održano u Zadru osvojila zlatnu medalju u kategoriji seniorki do 50 kilograma. Uz općinsku načelnicu Sanju Udović i njezinog zamjenika Denisa Mladenića, na prijemu su bili i Emina trenerica Ivana Bebek Bašić te tajnik Zajednice sportskih udruga Općine Viškovo Dino Klaić. 

„Prekrasan je osjećaj biti europska seniorska prvakinja. U Zadru sam bila fokusirana, samouvjerena, odradila sam dobre pripreme, a imala sam i odličnu podršku navijača“, rekla je Ema na prijemu održanom nakon zahtjevnog prvenstva i svega desetak dana uoči odlaska na turnir Premier lige u Maroku. 

Njezina trenerica Ivana Bebek Bašić istaknula je kako je Ema i službeno svjetski broj 1 na rang listi karatistica do 21. godine života, a u kategoriji seniorki je na vrlo visokom četvrtom mjestu. Općinska načelnica Sanja Udović i zamjenik Denis Mladenić su, uz čestitke i uručenje prigodnog poklon bona u trgovini sportske opreme, Emi poželjeli nastavak izvrsnih rezultata, najprije u Maroku krajem mjeseca, a potom i na svjetskom prvenstvu za mlađe seniore koje se održava u listopadu ove godine. 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže