Povežite se s nama

Crna kronika

U Osječkoj ulici poginuo Saša Vujnović nakon pada na gradilištu

Objavljeno

naSaša Vujnović, pobjednik šeste sezone showa ‘Farma’ koja se emitirala 2018. godine preminuo je u petak poslijepodne na gradilištu u Osječkoj ulici u Rijeci, potvrdila je to u suzama za 24 sata njegova partnerica Ivana Povž. Imao je samo 28 godina.

– Javili su mi njegovi roditelji. U šoku sam, moram biti jaka, zbog djece i zbog njega – jecajući nam je govorila Ivana, koja uskoro treba roditi četvrto dijete. Kontaktirali smo i PU Primorsko-goransku.

– Možemo vam potvrditi da imamo smrtni slučaj, da je stradala muška osoba prilikom izvođenja radova. Detalji će se znati nakon očevida – rekli su nam. Kod tog poslodavca, Saša je radio godinu i pol dana, ispričala nam je njegova Ivana.

Radovi na krovu zgrade na tri kata počeli su prije tjedan dana, a stanari nam kažu kako su radila četiri radnika. Ispričali su nam da je mladi građevinar bio vezan, ali da mu je pao čekić pa se zbog toga odvezao. Mislio je da će ga dohvatiti, ali se poskliznuo po skliskom limenom krovu i pao.

– Pošten je bio djelatnik, vrijedni ljudi i on i gazda. Uvijek bi se javio, svi su krasni dečki. Ovo nas je zaista potreslo – kažu stanari.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram