Povežite se s nama

Vijesti

U Osnovnoj školi Kantrida uređena dva nova školska igrališta

Objavljeno

na
Sredstvima Grada Rijeke i donacijama šest riječkih tvrtki u Osnovnoj školi Kantrida obnovljena su dva školska igrališta, za košarku i odbojku.

Riječkog gradonačelnika Marka Filipovića kao i predstavnike tvrtki donatora na jednom od igrališta dočekali su učenici i ravnateljica Osnovne škole Kantrida Sanja Kvaternik – Hren koja se zahvalila svim donatorima kao i Gradu Rijeci te objasnila kako je u sklopu radova na košarkaškom igralištu postavljena akrilna podloga, uređene su ograde, postavljeni novi koševi te kupljene nove košarkaške lopte, dok je odbojkaško igralište asfaltirano, također je postavljena akrilna podloga te ofarbana cjelokupna ograda.

U obnovi igrališta sudjelovale su tvrtke Dezinsekcija d.o.o., JTH Costabella d.o.o., Rio Projekti d.o.o., Dogma Nekretnine d.o.o., Kamgrad d.o.o. i Kalmar Implant Dentistry koji su donirali sredstva u iznosu od 262.800,00 kuna. Grad Rijeka je za obnovu iz proračuna izdvojio 95.500,00 kuna, dok je OŠ Kantrida iz vlastitih sredstava izdvojila iznos od 85.300,00 kuna.

Gradonačelnik Filipović zahvalio se svim donatorima koji su se priključili ovoj akciji. „Rekao bih da je ovo jedna dobra riječka priča i drago mi je da su naše tvrtke donatori prepoznali potrebu Osnovne škole Kantrida te obnovom ovih igrališta stvorili još bolje uvjete za bavljenje sportom učenika ove škole koji već sada ostvaruju uspješne sportske rezultate“, rekao je Filipović i pozvao i ostale zainteresirane donatore da se priključe sličnim akcijama.

„Pozivam ih da zajedno, jedno po jedno, obnovimo sva igrališta naših škola i time omogućimo djeci još kvalitetnije bavljenje sportom“, kazao je Filipović.

U ime donatora okupljenima se obratio Branko Papeš ispred Dogma nekretnina koji je istaknuo kako su se svi koji su sudjelovali rado odazvali pozivu. „U interesu svih je da se djeca i mladi što više i kvalitetnije bave sportom i nadam se da smo ovoj djeci ovim ulaganjem to i omogućili“, rekao je Papeš.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže