Povežite se s nama

Mozaik

U Palachu nastupa američki bend Magic Shoppe

Objavljeno

na

OKC Palach će 12. veljače u organizaciji Distunea organizirati koncert Magic Shoppea i SAD-a te riječkog benda Fanaa.

Vrata kluba se otvaraju u 19 sati, od 20 sati natupa Fanaa, a od 21h Magic Shoppe.

Magic Shoppe kompaktan je spoj shoegazea i mračne i teške psihodelije. Na svoj premijerni nastup u Rijeku dolaze predstaviti svoj novi, peti po redu album “Circles”. Društvo im pravi mladi i perspektivni domaći bend Fanaa.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 40,00kn dostupne u Dallas music shopu ili preko sustava Entrio, na dan koncerta cijena ulaza iznosi 60,00kn.

MAGIC SHOPPE (USA)
Magic Shoppe kompaktan je spoj shoegazea i mračne i teške psihodelije. Diskografski vrlo aktivni, u proteklih osam godina iza sebe imaju tri albuma i četiri EP a, u Rijeku dolaze predstaviti svoj novi, peti po redu album “Circles”, izdan prošlog mjeseca od strane Little Cloud Records.
Svirački uigrani, štoviše skladna su cjelina, a vrtložne kakofonije, moderne psihedelije intrigantno prožete zvučnom atmosferom, fuzzom, reverbiziranim harmonijama i instrumentacijom drona dočaravaju njihov nastup.
Magic Shoppe čine Josiah Webb (vokal/gitara), Stevie Moonboots (bas), Dave Mulvaney (bubnjevi) i Richie Gibson (ritam gitara).

FANAA (Rijeka)
Mladi i perspektivni riječki bend Fanaa pojačava bostonski Magic Shoppe. Iza sebe imaju album prvijenac “Fonomatik” kojeg su lani predstavili ne samo riječkoj publici nego i šire. Upravo im je nastup na Čuješ?! Festivalu u KSETu donio nagradu snimanje novog singla u studiju. Trenutno stvaraju novi EP kojeg će i predstaviti na koncertu. Za sebe kažu da sviraju indie / psihodelick rock. Na vama je da se u to i sami uvjerite.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram