Povežite se s nama
Ogroman broj ovršenih građana s blokiranim računima jedan je od goruih problema u Hrvatskoj već godinama, no nijedna Vlada nije pokazala pretjerani interes da taj problem i riješi.

Grupa “Slobodna Hrvatska” zbog toga je pokrenula u većim hrvatskim gradovima prosvjedne skupove ispred glavnih poslovnica Financijske agencije (FINA).

“Nakon uspješno odrađene akcije ispred poslovnice FINE u Zagrebu prošloga petka, politička stranka Slobodna Hrvatska nastavlja sa simboličnim prosvjedima i u drugim gradovima ukazujući time na problem više od 300 tisuća ovršenih i blokiranih građana.
Prosvjed pod nazivom Dajmo da imaju-pomoć za FINU održat će se sutra 22.07. 2016. u Rijeci u 10 sati pred poslovnicom FINE u ulici Frana Kurelca 3 u središtu grada.
Kako je u Zagrebu izveden jedan humanitarno-estradni perfomans, isto očekujemo i u Rijeci te pozivamo sve građane koji još nisu ovršeni i pod blokadom da FINI doniraju kemijske olovke, gumice, šiljila, ljepila, toaletni papir i ostali uredski pribor kako bi šanse za opstanak i daljnji rad ove agencije bile znatno uvećane.
FINA je rak rana hrvatskog društva u kojem broj zaposlenih raste, ali raste i broj građana koje ovi birokrati prisilnim naplatama bacaju u agoniju. Stoga Slobodna Hrvatska poziva građane Rijeke da im se pridruže”, poručuju iz PGŽ-ove podružnice Slobodne Hrvatske.