Povežite se s nama

Kulturno-turistički centar Gervais koji se nalazi u Opatiji odmah iza hotela Imperial ovog petka, 28. travnja, napokon i službeno otvara svoja vrata, a to ujedno znači da će s radom krenuti i najveći klupski prostor na Kvarneru koji se nalazi u prizemlju tog objekta i može primiti više od tisuću posjetitelja.

Noćni život napokon bi se ponovno trebao vratiti u Opatiju i izvan glavne ljetne sezone, a sve će započeti velikim koncertom popularnog Ivana Dečaka i njegovog benda Vatra, koji će se pobrinuti za odličnu atmosferu tijekom cijele noći, a posebno će vatreno u klubu zasigurno biti kad na red stignu njihovi hitovi “Tango”, “Gorim”, “Tremolo”…

“Veliko nam je zadovoljstvo što dolazimo u Opatiju, a posebna nam je čast što ćemo imati priliku svirati upravo na otvorenju kluba za koji kažu da je najveći u regiji. Pozivamo vas sve na vatreno krštenje i veliku proslavu 18. rođendana našeg benda”, rekao je frontmen Vatre, Ivan Dečak, najavljujući koncert koji uz potporu Grada Opatija i Festivala Opatija organiziraju tvrtke Opatijski ugostitelji i OFC agency.

Vrata kluba (ulaz između hotela Imperial i “Bipe”) otvaraju se već u 21:30h, Vatra će na pozornicu za prvi dio svog nastupa doći oko 22:30h, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje koje očekuje dobra zabava do ranih jutarnjih sati. Za što bolju atmosferu brinut će se tijekom cijele noći također i DJ s velikim iskustvom rada u brojnim klubovima Alex Sabattini. Dodatna atrakcija bit će i veliki svjetlosni top koji će po prva puta biti postavljen u Opatiji par metara od ulaza u klub, a bit će vidljiv s čak do deset kilometara udaljenosti!