Povežite se s namaU petak, 05.06.2015., s početkom u 19h riječki će Zapadni trgovački centar ugostiti Izbor za Miss Primorsko-goranske županije.

12 finalistica – Eleonora Žunić, Iva Znaor, Tea Vrcelj, Nika Širola, Ana Drašković, Matea Jurčić , Martina Ažić, Tamara Klarić, Valentina Kalčić, Roberta Knez, Marina Pajtl, Mihaela Gulin predstavit će se u odjevnim kombinacijama brendova Centra, ali i svečanim kreacijama vrhunske riječke dizajnerice Marijane Hero – Hero4Heroes modni brend. Posebnost događanja je i što će novookrunjena Missica zasjati s krunom na glavi, ali za nju dizajnerica Marijana Hero priprema unikatno dizajniran plašt  s motivima Županije što će postati tradicija izbora. „Upit da napravim plašt za Miss primorsko-goranske županije predstavljao mi je veliku radost, ali i izazov te sam ga bez razmišljala prihvatila. Pokušala sam spojiti u jedno – dostojanstvenost Miss, ljepotu naše županije te svoju ljubav za slikanje. Otuda je sve i krenulo. Plašt se sastoji od ručno oslikanog gornjeg dijela koji prikazuje motiv Rijeke koja se dalje širi na ostale male gradiće u županiji te se poput Rječine u obliku muslin traka ulijeva u more odnosno u duge muslin dijelove u plavoj i bijeloj boji. Na vrhu sve je obasjanom suncem, izrađeno od zlatnih i srebrnih šljokica i listića“, Marijana Hero

U zabavnom dijelu programa predstavit će se Nikolina Tomljanović iz grupe ENI te Sabrina Hebiri koja gradi uspješni solo karijeru. Žiri među kojima se nalazi i ugledni estetski kirurg Zoran Žgaljardić te Lada Szabo Kajfež, poduzetnica i umjetnica, Tina Vukov, pjevačica, Dražen Mikulić, glumac, Robert Ivanović, novinar, Maja Vračariš Kuljić i Iva Loparić Kontek, vlasnice licence Miss Hrvatske za Miss svijeta neće imati nimalo lagan zadatak odabrati najljepšu predstavnicu Primorsko-goranske županije. Kroz program sve prisutne će voditi Maja Škufca i Jelena Urukalo Murina.

Frizure na izboru potpisuje salon Natural iz Rijeke, a make up vizažistica Iva Berišić.

Izbor koji podupire i Primosko-goranska županija u riječki će ZTC unijeti dašak glamura kao zadnji regionalni izbor prestižne licence Miss Hrvatske za Miss Svijeta. Nacionalni izbor održat će se 12.06. u hotelu Omorika u Crikvenici i vjerujemo da će i ta podudarnost što je nacionalni izbor u našoj Županiji biti dodatni vjetar u leđa našoj Missici.