Povežite se s nama

Mozaik

U petak u Čavlima se slavi blagdan sv. Bartola uz koncert Opće opasnosti

Objavljeno

na


Kraj kolovoza već tradicionalno je rezerviran za proslavu blagdana sv. Bartola. Bartoja, kako Grobničani nazivaju taj dan, u prošlosti se nije smjela propustiti, a slično je i danas. Program započinje već u petak, 19. kolovoza, kada nam u Čavle dolazi prava rock poslastica. Priredili smo koncert Opće Opasnosti i predgrupe Eureka band-a koji će nas od 21h na Trgu hrvatskih branitelja zabavljati sve do sitnih noćnih sati. Ulaz je besplatan.

Budući da nam se datumski pomalo bliži kraj ljeta i povratak u svakodnevicu nakon odmora, to nam daje dodatni razlog da se dobro zabavimo i još jednom prije jesenjih kiša opustimo.

Obzirom na brojne upite o vremenu, prognoza nam je sve bolja iz sata u sat i vjerujemo da neće biti kiše.  No, nećemo prizivati oblake već stihovima pjesama Opće Opasnosti „Sve će bit’ u redu..“ glasno prizivamo i očekujemo sunce!

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže