Povežite se s nama

Mozaik

U petak u Čavlima se slavi blagdan sv. Bartola uz koncert Opće opasnosti

Objavljeno

na




Kraj kolovoza već tradicionalno je rezerviran za proslavu blagdana sv. Bartola. Bartoja, kako Grobničani nazivaju taj dan, u prošlosti se nije smjela propustiti, a slično je i danas. Program započinje već u petak, 19. kolovoza, kada nam u Čavle dolazi prava rock poslastica. Priredili smo koncert Opće Opasnosti i predgrupe Eureka band-a koji će nas od 21h na Trgu hrvatskih branitelja zabavljati sve do sitnih noćnih sati. Ulaz je besplatan.

Budući da nam se datumski pomalo bliži kraj ljeta i povratak u svakodnevicu nakon odmora, to nam daje dodatni razlog da se dobro zabavimo i još jednom prije jesenjih kiša opustimo.

Obzirom na brojne upite o vremenu, prognoza nam je sve bolja iz sata u sat i vjerujemo da neće biti kiše.  No, nećemo prizivati oblake već stihovima pjesama Opće Opasnosti „Sve će bit’ u redu..“ glasno prizivamo i očekujemo sunce!

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram