Povežite se s nama

Mozaik

U petak u Export Drvu na Delti nastupa DJ Amor povodom 25 godina karijere

Objavljeno

na

U petak, 14. kolovoza 2020., s početkom u 23 sata, u prostoru Ex port-a na Delti, održat će se velika proslava 25 godina karijere istinskog underground duha DJ-a i producenta s bogatim portfeljom.

Amor Jashari, poznatiji kao DJ Amor (Kiano) zasigurno jedan od najtalentiranijih hrvatskih selektora, počinje svirati još sredinom 90-ih, te sa svojim školskim prijateljem Darianom formira poznati tandem Amor & Darian.

Nakon lokalnih nastupa i svirki u popularnim klubovima kao što je to bio Quorum Colours, postaju rezidenti u slovenskoj Ambasadi Gavioli, jednoj od najcjenjenijih europskih okosnica elektroničke glazbe. Amor je nastupao diljem Hrvatske, Slovenije i Italije, te drugdje u Europi.

Nakon što je započeo solo karijeru, poglavito se posvetio glazbenoj produkciji. Prije koju godinu se vratio DJ-ingu nakon što se posljednjih godina posvetio isključivo stvaranju glazbe. Amor je za ovu specijalnu priliku pozvao na proslavu jaka imena domaće scene. DJ-e i vrijedne radnike s bogatim iskustvom.

Za DJ pultom u Ex port-u će vas uveseljavati do ranih jutarnjih sati Boodale, Bronski & Marcel.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram