Povežite se s nama

Sport

U petak u Kostreni započinje 42. memorijani turnir “Egon Polić”

Objavljeno

naDanašnjom je press konferencijom za medije najavljen 42. memorijalni turnir „EGON POLIĆ“ koji se ove godine na stadionu u Žuknici održava od 21. do 23. lipnja.

Raspored turnir najavio je Vladimir Jerić, voditelj Škole nogometa i trener u NK Pomorac 1921:

“Ove će godine na memorijalnom turniru sudjelovati šest ekipa: HNK Rijeka, NK Vodice, NK Marsonija, NK Krka, NK Hajduk i domaćin turnira NK Pomorac 1921. Zahvaljujem Općini Kostrena, Sportskoj zajednici Općine Kostrena i dugogodišnjem sponzoru INA-i koji su prepoznali važnost turnira i dugogodišnji su pokrovitelji te pružaju pomoć u organizaciji. Ove smo godine turnir dignuli i na viši nivo što se vidi po učesnicima i samoj organizaciji.”

Načelnik Općine Kostrena, Dražen Vranić, izrazio je zadovoljstvo tradicionalnim održavanjem turnira te spomenuo kako će Općina Kostrena i dalje podupirati sport mladih. Važnost turnira prepoznao je dugogodišnji sponzor- INA, u čije se ime obratila Sanja Jakovac Šepić, Rukovoditeljica Planiranja i kontrole proizvodnje u Rafineriji nafte Rijeka: „Drago nam je da i ove godine možemo biti dio memorijalnog turnira Egon Polić. Kao dugogodišnji sponzor NK Pomorca 1921 ponosni smo što ovako lijepo događanje iz godine u godinu uspješno okuplja mlade nogometaše te da se na taj način promiče sportski duh. INA od svojih početaka podržava projekte od lokalne važnosti za Kostrenu, ali isto tako i za Rijeku i okolicu, a posebno kad se oni potiču mlade ljude na aktivan i zdrav život. Želim svim natjecateljima sreću i puno golova.“ Sportska zajednica kroz program Javnih potreba u sportu podupire ovaj turnir, a tajnik Hrvoje Franić posebno je zahvalio INA-i koja sponzorstvom podupire ne samo ovo događanje, već cjelokupni sport Kostrene.

Svečano otvorenje turnira održat će se u petak 21. lipnja s početkom u 18 sati, dok se turnir zatvara u nedjelju 23. lipnja u 19 sati, također na stadionu u Žuknici.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram