Povežite se s nama

Vijesti

U PGŽ-u će se nabaviti mobilni mamograf za preglede izvan Rijeke

Objavljeno

na

Ilustracija

U PGŽ-u je odobrena nabavka mobilnog mamografa kojim se nadograđuje sustav i povećava dostupnost ovog zdravstvenog pregleda. Mamografski uređaj ugrađen u vozilo pokrivat će lokalitete – Gorski kotar, Rab, Mali Lošinj, Krk, Crikvenica i Opatija, izuzev područja koje pokriva radiološka ordinacija u Ispostavi Rijeka.

Vrijednosti nabave iznosi 331.808 eura, od čega 132.723 eura za vozilo i 199.085 eura za medicinsku opremu. Zajedničku javnu nabavu za dva mobilna mamografa proveli su Dom zdravlja PGŽ i Istarski domovi zdravlja. Na području PGŽ-a godišnje se provede oko 17 tisuća mamografskih pregleda.

Zavodu za hitnu medicinu Primorsko – goranske županije raspoređuju se sredstva u iznosu od 19.900,00 eura za sufinanciranje dvije specijalizacije doktora medicine iz područja hitne medicine u 2023. godini. Pored tri mobilna tima palijativne koja su ugovorena s HZZO-om za područje Grada Rijeke, Primorsko-goranska županija osigurat će sredstva za jedan dodatni, četvrti tim.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže