Povežite se s nama

Vijesti

U PGŽ-u će se nabaviti mobilni mamograf za preglede izvan Rijeke

Objavljeno

na

IlustracijaU PGŽ-u je odobrena nabavka mobilnog mamografa kojim se nadograđuje sustav i povećava dostupnost ovog zdravstvenog pregleda. Mamografski uređaj ugrađen u vozilo pokrivat će lokalitete – Gorski kotar, Rab, Mali Lošinj, Krk, Crikvenica i Opatija, izuzev područja koje pokriva radiološka ordinacija u Ispostavi Rijeka.

Vrijednosti nabave iznosi 331.808 eura, od čega 132.723 eura za vozilo i 199.085 eura za medicinsku opremu. Zajedničku javnu nabavu za dva mobilna mamografa proveli su Dom zdravlja PGŽ i Istarski domovi zdravlja. Na području PGŽ-a godišnje se provede oko 17 tisuća mamografskih pregleda.

Zavodu za hitnu medicinu Primorsko – goranske županije raspoređuju se sredstva u iznosu od 19.900,00 eura za sufinanciranje dvije specijalizacije doktora medicine iz područja hitne medicine u 2023. godini. Pored tri mobilna tima palijativne koja su ugovorena s HZZO-om za područje Grada Rijeke, Primorsko-goranska županija osigurat će sredstva za jedan dodatni, četvrti tim.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram