Povežite se s nama

Vijesti

U PGŽ-u u službu primljeno 26 novih policajaca

Objavljeno

na
Danas je u sjedištu Policijske uprave primorsko-goranske u Rijeci primljeno u službu 26 vježbenika policajaca koji će biti zaposleni na poslovima srednje stručne spreme.

Nove djelatnike pozdravili su predstavnici ove policijske uprave, a načelnik Službe za javni red i sigurnost Goran Gašpert uz želje za uspjeh u radu, mlade kolege uputio je i u važne detalje za svakodnevno postupanje.

Vježbenici su nakon pohađanja Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac na Policijskoj akademiji u Zagrebu u trajanju od jedne školske godine primljeni u službu MUP-a i raspoređeni na radna mjesta vježbenika u policijskim postajama na području PGŽ-a.

Nakon vježbeničkog staža od šest mjeseci, u kojem će s mentorima i ovlaštenim službenicima kroz brojne zadaće učiti se poslu policajaca, vježbenici će po završetku polagati i državni ispit te time postati samostalni, odnosno ovlašteni policijski službenici.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.02.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa (Jelačićev trg 3) dana 02.i 04.03.2024. godine iznimno raditi od 6:30 do 13 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produljivati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže