Povežite se s nama

Mozaik

U ponedjeljak na HTV-u kreće serija “Gora”, HGSS-ovci je pohvalili na pretpremijeri

Objavljeno

na
Od 2. listopada, ponedjeljkom i utorkom u 21:15 na HTV-u 1 počinje  prikazivanje dramske serije Gora koju je za HRT proizvela produkcijska kuća Antitalent. U središtu serije, čija je pretpremijera održana u subotu, 23. rujna, u Lokvama u Gorskom kotaru, tim je gorskih spašavatelja, a njihove akcije, ali i privatni život pratimo u 22 nastavka. U svakoj epizodi oni se bave novim slučajem potrage i spašavanja iza kojih nerijetko stoje ilegalne aktivnosti, prirodne nepogode, nemar i nepromišljenost, ali i vedrije teme poput vječno nepripremljenih turista.

No osim spašavanja života i sprječavanja većih nesreća, naši junaci imaju osobne probleme, ljudi su u teškim životnim situacijama, otuđeni su, osamljeni, a nekima među njima teško je zatražiti pomoć…

Održana pretpremijera je izazvala veliki interes te je mnogi hvale već po prvoj viđenoj epizodi tom prilikom, među njima i HGSS-ovci.

U prvoj epizodi u ponedjeljak, 2. listopada, Slaven se vraća u rodni kraj na očev rođendan i pokaznu vježbu GSS-a, koju vodi njegov otac Goran. Dolazi nepripremljen i napravi pogrešku kojom ugrozi tim, što naljuti njegova oca. Idućeg dana Goran odlazi na tradicionalni rođendanski uspon na planinu, a supruga Katarina priprema veliku proslavu na koju dolazi obitelj i cijeli tim. Vrijeme prolazi, a Goran se ne vraća s planine…

U seriji glume Kristijan Petelin, Ugo Korani, Sandra Lončarić, Dinka Vuković, Aleksandar Cvjetković, Barbara Nola, Jasmin Mekić, Lucija Rukavina, Romina Tonković.

Scenaristi su Maja Pek–Brünjes, Dora Šustić, Daria Stilin i Rene Gallo, redatelji su Mladen Dizdar, Aldo Tardozzi, Radislav Jovanov Gonzo, direktori fotografije Ivan Zadro, Filip Kos i Stanko Herceg, montažeri Ana Štulina, Tomislav Josipović, Sandra Mitić, Ivan Živalj i Anita Jovanov, a producent Danijel Pek (Antitalent). Urednica serije je Jelena Milošević.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže