Povežite se s namaU ponedjeljak, 30. ožujka 2015. godine, započinju radovi na izgradnji 470 metara dugog vodovodnog ogranka s reducir stanicom u Ulici Bogomira Ćikovića Marčeva, na području MO Gornji Zamet. Izvođenje radova započet će na križanju ove ulice s ulicama Tići i Vladivoja i Milivoja Lenca te se nastaviti cijelom dužinom Ulice Bogomira Ćikovića Marčeva, do križanja s Ulicom Zametkog korena, u kojoj će biti izvedeno posljednjih tridesetak metara vodovoda i to u smjeru novih POS-ovih stanova na Hostovom bregu.

Promet će se za vrijeme izvođenja ovih radova privremeno odvijati jednim prometnim trakom u oba smjera, regulirano privremenim prometnim znakovima i svjetlosnom signalizacijom.

Radove će izvoditi DINOCOP d.o.o. iz Omišlja, dok će uslugu stručnog i obračunskog nadzora te usluge koordinatora II zaštite na radu pružati DUEL PROJEKT d.o.o. iz Matulja

Ugovorena vrijednost nabave materijala, izvođenja radova i obavljanje nadzora nad njima, uključujući usluge koordinatora II provođenja zaštite na radu, iznosi 707.799,40 kn (bez poreza na dodanu vrijednost).

Grad Rijeka