Povežite se s nama

Vijesti

U ponedjeljak ujutro se zatvara dio riječke zaobilaznice

Objavljeno

na
U ponedjeljak, 18. rujna iza 9:00 sati nakon jutarnje migracije korisnika, započinje izvođenje radova sanacije prijelaznih naprava na vijaduktu Lenci na dionici dionici čvor Rijeka zapad – Rujevica u smjeru Zagreba/Križišća (Riječka obilaznica) na autocesti A7. S obzirom na činjenicu da se radi o zoni velikog intenziteta prometa očekuju se zastoji i kolone vozila u prilazu zoni radova.

U prvoj fazi radova od 18.09. do 08.10. za potrebe osiguranja zone radova uspostavit će se privremena regulacija prometa na način da će za promet biti zatvorena jedna prometna traka, a promet će se voditi drugom prometnom trakom uz ograničenje brzine kretanja.

U drugoj fazi od 8.10. do 24.10. promet će se odvijati po dvije sužene prometne trake. Ovakvom regulacijom očekuju se znatno manji zastoji i kolone vozila.

Također ukoliko budu loši vremenski uvjeti, radovi se neće izvoditi. Uz svu organizaciju i želju da korisnicima omogućimo sigurnu i kvalitetnu vožnju, svjesni smo da radove nije moguće provoditi bez utjecaja na protočnost prometa autocestom.

U cilju postizanja što boljeg vođenja prometa i sigurnosti korisnika na ovom dijelu autoceste, mole se svi vozači za poštivanje postavljene privremene prometne signalizacije te održavanjem sigurnosnog razmaka, te da se pravovremeno informiraju o stanju i uvjetima na ovoj dionici.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže