Povežite se s nama

Vijesti

U ponedjeljak ujutro se zatvara dio riječke zaobilaznice

Objavljeno

na
U ponedjeljak, 18. rujna iza 9:00 sati nakon jutarnje migracije korisnika, započinje izvođenje radova sanacije prijelaznih naprava na vijaduktu Lenci na dionici dionici čvor Rijeka zapad – Rujevica u smjeru Zagreba/Križišća (Riječka obilaznica) na autocesti A7. S obzirom na činjenicu da se radi o zoni velikog intenziteta prometa očekuju se zastoji i kolone vozila u prilazu zoni radova.

U prvoj fazi radova od 18.09. do 08.10. za potrebe osiguranja zone radova uspostavit će se privremena regulacija prometa na način da će za promet biti zatvorena jedna prometna traka, a promet će se voditi drugom prometnom trakom uz ograničenje brzine kretanja.

U drugoj fazi od 8.10. do 24.10. promet će se odvijati po dvije sužene prometne trake. Ovakvom regulacijom očekuju se znatno manji zastoji i kolone vozila.

Također ukoliko budu loši vremenski uvjeti, radovi se neće izvoditi. Uz svu organizaciju i želju da korisnicima omogućimo sigurnu i kvalitetnu vožnju, svjesni smo da radove nije moguće provoditi bez utjecaja na protočnost prometa autocestom.

U cilju postizanja što boljeg vođenja prometa i sigurnosti korisnika na ovom dijelu autoceste, mole se svi vozači za poštivanje postavljene privremene prometne signalizacije te održavanjem sigurnosnog razmaka, te da se pravovremeno informiraju o stanju i uvjetima na ovoj dionici.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram