Povežite se s nama

Sport

U ponoć kreće prodaja ulaznica za Povratak na Kantridu 2

Objavljeno

naUlaznice za željno iščekivani nogometni spektakl kreću u prodaju već sutra, 18. rujna, a vjerni navijači moći će ih nabaviti putem sustava mojekarte.hr te u Dallas Music shopu. Cijena ulaznice iznosi 30 kn za sektor D, 40 kn za F, E i E 1 (obiteljsku tribinu koja uključuje ulaznicu za dijete u pratnji roditelja), 60 kn za centralne tribine B i C te 90kn za centralnu tribinu A. Ulaznice će online biti moguće kupovati odmah poslije ponoći.

Povratak na Kantridu će osim same utakmice obilježiti i brojni popratni sadržaji pa će tako veselje povodom ponovnog istrčavanja HNK Rijeke na teren Kantride trajati puno više od 90 minuta. Ulicama grada koji teče već se tjednima priča o jedinstvenom sportskom događaju kojeg svi s nestrpljenjem očekuju.

Sudeći po prošlogodišnjoj rekordno brzoj prodaji ulaznica, za vjerovati je kako će i ove godine stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta. HNK Rijeka zaigrat će s HŠK Zrinjski iz Mostara, a ne sumnjamo da će igra s dostojnim protivnikom i ove godine stvoriti atmosferu koja priliči nogometu pod legendarnim stijenama!

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram