Povežite se s nama

Mozaik

U Porinu podržan održan XMAS WOW 2021 s humanitarnom notom

Objavljeno

na
U četvrtak u prostoru Riječke razvojne agencije Porin uz prisustvo i podršku Daria Zorića, održan je event pod nazivom XMAS WOW 2021 koji je imao i humanitarnu notu. Prikupljala su se novčana sredstva i donacije za udrugu SOS RIJEKA Centar za nenasilje i ljudska prava. Organizatorice eventa Željka Vukas i Kristina Milivojević okupile su riječke poduzetnice koje su svojim doprinosom omogućile da se sve ovo i ostvari. “Htjele smo pokazati da mi žene možemo biti podrška jedna drugoj i da smo zajedno jače, a ovo predblagdansko vrijeme je idealno vrijeme da to i pokažemo. Odlučili smo pomoći ženama i njihovoj dječici kojima je pomoć zaista najpotrebnija”, kaže Kristina Milivojević

Tvrtka MOM WOW bavi se kreiranjem, dizajniranjem i šivanjem za žene, djecu, matchy -matchy, trudnice, te radnom odjećom za medicinare, ugostitelje, kozmetičarke i sl. Uskoro će u ponudi imati i mušku kolekciju.

Svatko je dao svoj doprinos za tombolu od čije su se prodaje donirali novci udruzi.

Ukupno je prikupljeno oko 5.000,00 kuna zajedno sa donacijama u prehrambenim namirnica za koje se pobrinuo PIK Rijeka, razni poklon bonovi (poklon bonovi za drogeriju,psihološka savjetovanja) i vlasnice firme MOM WOW Kristina i Željka stavit će na aukciju dvije haljine iz svoje kolekcije zajedno sa nakitom Infinity design by Iva Bruketa. Novac od aukcije također će biti doniran udruzi.

Tvrtka MOM WOW željela bi se još jednom svima zahvaliti koji su na bilo koji način doprinijeli, te podržali i prepoznali njihov rad. Svi su pokazali veliko srce i razumijevanje za korisnice udruge SOS Rijeka.

“Jedno veliko hvala našim glavnim sponzorima DUX NEKRETNINE i našoj dragoj Nini Jerković. Na ukusnoj hrani i piću možemo se zahvaliti konobi Al ponte i caffe bar – Loža Kastav. Za naš sinoćnji izgled zahvaljujemo divnim curama iz salona Divus VS i dragoj Ivi Bruketi Infinity Design. Za dekoraciju prostora pobrinula se odlična ekipa iz Event&wedding zone, a za prekrasne fotkice bio je zadužen naš Marko Paradžik. Hvala i svima na medijskoj popraćenosti”, ističu Željka Vukas i Kristina Milivojević.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram