Povežite se s nama

Vijesti

U prometu tri linije Eurowingsa prema Rijeci

Objavljeno

na
Od ove subote, 26. lipnja, Rijeka je ponovno povezana s Berlinom i Hamburgom, a od idućeg vikenda uvode se i brojne druge linije.

Njemački niskotarifni avioprijevoznik, Eurowings, ove je subote obnovio promet na svoje dvije sezonske linije prema Zračnoj luci Rijeka. Radi se o linijama iz Hamburga i Berlina koje će nastaviti prometovati jednom tjedno, dok se uvođenje drugog tjednog leta očekuje s početkom kolovoza. Eurowings već prometuje na liniji iz Dusseldorfa prema Rijeci, a od sljedeće subote, 03.07. Rijeka će biti direktno povezana i s Kolnom. Od istog datuma prema Rijeci će prometovati i Lufthansa na linijama iz Frankfurta i Munchena, pri čemu je linija Lufthanse iz Frankfurta potpuno nova.

Što se tiče povezanosti Rijeke s ostalim zemljama, od 01.07. Air Baltic uvodi liniju za Rigu, a od 03.07. poljski LOT uvodi čak dvije linije o kojima smoranije pisali: prema Szczecinu i Szymanyu, dan kasnije i prema Zielonoj Gori. LOT već prometuje na liniji između Varšave i Rijeke, javlja Croatian Aviation.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram