Povežite se s nama

Crna kronika

U Rijeci i Matuljima teško ozlijeđene tri osobe u prometnim nesrećama

Objavljeno

na
Na području Matulja i Rijeke jučer su se dogodile dvije prometne nesreće u kojima su teško ozlijeđene tri osobe. Nesreća u kojoj su teško ozlijeđene tri osobe dogodila se oko 19 sati na ŽC 5012 kod Velih Muna. 41-godišnji vozač osobnog vozila marke Renault, riječkih registracijskih oznaka, krećući se u smjeru Žejana zbog neprilagođene brzine u zavoju je izgubio nadzor nad vozilom i pritom sletio izvan kolnika, potom je udario u stablo te se vozilo od udarca zarotiralo na suprotnoj strani kolnika.

Uz vozača u nesreći su ozlijeđene 44-godišnja i maloljetna putnica u vozilu, te su prevezeni u KBC Rijeka gdje su im svima utvrđene teške ozljede.

Na Zametu u Rijeci se oko 22.10 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 20-godišnji vozač mopeda marke Gillera. Prilikom polukružnog okretanja u ulici Ivana Ćikovića Belog, osobno vozilo marke BMW, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 46-godišnji hrvatski državljanin, udarilo je u moped koji se od udarca s vozačem srušio na kolnik. Prevezen je također u KBC Rijeka poradi pružanja medicinske pomoći.

Inače, tijekom jučerašnjeg dana na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 14 prometnih nesreća. S ciljem smanjenja broja nesreća i ozlijeđenih osoba, pozivamo i ovom prilikom sve sudionike u prometu, posebice vozače, na pojačani oprez i dosljedno poštivanje prometnih propisa.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram