Povežite se s nama

Vijesti

U Rijeci iduće godine slatke muke: Istog dana stižu čak tri velika kruzera

Objavljeno

na

Ilustracija (Photo: Goran Kovacic/PIXSELL)


Rijeka se posljednjih nekoliko godina sve više razvija i kao turistička destinacija zanimljiva kruzerima, pa se redovno bilježi prilično veliki rast dolaska broja posjetitelja.

Već smo javili što nas sve po tom pitanju očekuje tijekom ove 2019. godine, a neke zanimljivosti već sad se znaju i kad je u pitanju 2020. godina. Tada će nadležni imati tzv. slatke muke, jer prema najavama u istom danu trebala bi stići čak tri velika kruzera u Rijeku.

“Jedna zanimljivost na koju smo naletjeli pregledavajući neslužbenu listu dolazaka kruzera u Rijeku za 2020. godinu. Za 22.8. u najavi su čak tri kruzera istovremeno: Mein Schiff 5 (293 metra), Celebrity Infinity (294 metra) i Silver Shadow (186 metara).

Bit će to prvi put da su u Rijeci istovremeno tri kruzera, od čega dva preko 290 metara. Bit će zanimljivo vidjeti kako će Lučka uprava Rijeka odraditi prihvat ovih brodova, Silver Shadow će moći na riječki lukobran, ali je upitno hoće li druga dvojica istovremeno moći na Brajdicu, ili će jedan na sidro. Osim ako u međuvremenu ne izgradi se vanjski vez za kruzere, po uzoru na Split”, poručuju s portala Brodovi u Rijeci.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram