Povežite se s nama

Mozaik

U Rijeci idućih pet dana se održava sajam “Domaće je Domaće”

Objavljeno

na

IlustracijaUdruga branitelja proizvođača “Panonija” organizira sajamsku manifestaciju gospodarskog, turističkog, kulturnog i edukativnog karaktera “Domaće je Domaće u Rijeci” od 05. do 10. lipnja 2020. na trgu 111. br. HV.

“Sajamska manifestacija na kojoj okupljamo male proizvođače  domaćih proizvoda proizvedenih na tradicionalan i ekološki prihvatljiv način iz svih djelova Lijepe Naše. Još jedan u nizu naših projekata koji po drugi  puta provodimo u gradu Rijeci pod pokroviteljstvom grada Rijeke i gradonačelnika Vojka Obersnela.

Građanima Rijeke i Primorsko – goranske županije predstavit će se 30-ak izagača iz svih djelova naše domovine, bit će upriličena i prezentacija spravljanja nekih poznatih delicija, kao i prigodan kulturni sadržaj”, poručuju organizatori.

Udruga branitelja proizvođača “Panonija” okuplja branitelje i članove njihovih obitelji koji imaju registrirane OPG-ove, obrte, društva ograničene odgovornosti, udruge, zadruge, kućne radinosti, koji su se udružili su se radi promidžbe i prezentacije autohtonih proizvoda i zajedničkog nastupa na tržištu. Riječ je o proizvođačima poznatih hrvatskih  delicija, prije svega suhomesnatih proizvoda, kolača, meda, vina, voćnih rakija, tradicijskih rukotvorina i drugih proizvoda karakterističnih za Slavoniju i Baranju i druge regije. Naglasak je na ljudima koji su u Domovinskom ratu dali veliki doprinos, a nakon rata su zasukali rukave i dalje pridonose društvenoj zajednici u ovima teškim i kriznim vremenima te istovremeno promiču i vrednote iz Domovinskog rata. Udruga Panonija pokrenula je uz ovaj projekt i druge vrlo uspješne i iznimno posjećene projekte Dani Slavonije i Sajam slavonskih proizvoda, Zeleno i Plavo, po kojima je postala prepoznatljiva, ističu organizatori.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram