Povežite se s namaStep Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, uz podršku Odjela gradske uprave za poduzetništvo Grada Rijeke, pokreće besplatni šestomjesečni program podrške i razvoja poslovnih ideja koji uključuje edukacije, poslovno savjetovanje i prostor za rad (co-working).

Timovi i pojedinci s idejom od ovoga rujna moći će sudjelovati u besplatnom šestomjesečnom programu podrške i razvoja poslovnih ideja koji uključuje edukacije, poslovno savjetovanje i prostor za rad (co-working) zahvaljujući novom programu kojeg provode STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci uz podršku Odjela gradske uprave za poduzetništvo Grada Rijeke. CERIecon Playpark Rijeka program sastavni je dio projekta CERIecon, koji Središnju Europu želi učiniti konkurentnijom kroz unaprjeđenje poduzetničkih kompetencija.

Prijave za Playpark otvorene su do 15. rujna 2017. na web stranicama STEP RI (sekcija događanja).

“Korisnicima CERIecon Playpark-a Rijeka želimo pružiti aktualna i primjenjiva znanja, te ih tako osposobiti za lakši početak i vjerojatniji uspjeh i rast poslovanja. Šestomjesečni strukturirani program specijaliziranih radionica i treninga može se prilagoditi polaznicima i timovima različitih profila, znanja i faza razvoja ideja, a naš tim iskusnih poslovnih savjetnika pomoći će korisnicima da uspješnije savladaju prepreke na putu do tržišta i vlastitog poslovanja.“ – izjavio je Boris Golob, direktor STEP RI-a.

Grad Rijeka