Povežite se s nama

Vijesti

U Rijeci na sve više lokacija stižu “crvene zebre” kako bi pješaci bili što zaštićeniji

Objavljeno

naPrometna signalizacija ima jednostavnu ali vrlo važnu ulogu: obavijestiti i upozoriti sudionike o stanju na cestama, te ih voditi tijekom njihovog kretanja kroz prometnu mrežu. Upravo kako bi ona bila što efikasnija mora biti jasno vidljiva. Na području grada Rijeke, a u suradnji s mjesnim odborima, TD Rijeka plus d.o.o. izvršilo je označavanje brojnih pješačkih prijelaza i oznaka na kolniku tzv. termoplastikom u crvenoj boji, a kako bi se povećala sigurnost pješaka u prometu.

Zbog svojih izrazito dobrih karakteristika postala je neizostavan dio i najčešće korišten materijal za označavanje oznaka na kolniku diljem Europe kroz protekla tri desetljeća, pa tako i u Rijeci.

Takvi materijali su prilikom primjene manje osjetljivi na vanjsku temperaturu i temperaturu kolnika, a oznake izrađene od ovog materijala karakterizira vrlo dobra uočljivost u svim vremenskim prilikama, kao i u noćnim i drugim uvjetima smanjene vidljivosti, što je posebno važno za sigurnost pješaka.

I u ovoj godini. TD Rijeka plus d.o.o. će u suradnji s mjesnim odborima nastaviti raditi na povećanju i realizaciji stupnja sigurnosti u prometu, a kako bi se prometna kultura dovela na visoku razinu, i na taj način zaštitili svi sudionici u prometu.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2023.
Prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. od dana 29.11.2023.godine ponovno radi po uobičajenom radnom vremenu, i to od ponedjeljka do petka od 6:30-19:30 sati, a subotom od 7:30-16:30 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti i putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže