Povežite se s namaU organizaciji boksačkog kluba Predator protekle je subote uspješno održan humanitarni javni sparing u Rijeci. U odličnoj atmosferi u čast proslavljenom hrvatskom boksaču Zdravku Žugelju – Piku, odboksano je 13 dvoboja u kojima su uz klubove iz Rijeke i Istre sudjelovali boksači iz Delnica, Zagreba i Maribora.

Iako je bio javni sparing, za sve sudionike pripremljene su medalje te pokali za najbolje. Tako su trofeje podijelili nekadašnji izbornik koji je Žugelja i ostale reprezentativce vodio na Svjetsko prvenstvo na Kubu Zoran Kralj, prva rukavica BK Predator Leo Cvetković, nekadašnji Pikovi kolege reprezentativci te glavni tajnik Hrvatskog boksačkog saveza Marko Marović.

Najbolji boksač bio je  Franko Tonsa (Predator), najborbeniji par Dorijan Novaković (Predator) i Dorjan Marko (Delnice), najbolji tehničar Tomislav Letinić (Arena-Pula) i najmlađi pobjednik Leon Buzik (Rijeka).

“Moram zahvaliti suradnji predsjednika Bone Bošnjaka i Hrvatskom boksačkom savezu te tajniku Marku Maroviću koji su odobrili ovu priredbu te su u ime saveza pridonijeli financijskim iznosom za naseg Pikaća. Posebno bih zahvalio i trenerima klubova koji su sudjelovali”, rekao je organizator Zoran Kralj.

HBS