Povežite se s nama

Mozaik

U Rijeci počelo snimanje novog promotivnog spota

Objavljeno

na
U Rijeci se ovih dana snimao novi promotivni filma Rijeke i Riječkog prstena u organizaciji Turističke zajednice grada Rijeke i Turističkih zajednica Riječkog prstena.

Rijeka i Riječki prsten kao turistička destinacija izuzetno su komplementarni i čine nerazdvojni dio kompletne turističke ponude što će se promovirati kroz promotivni film kao i izabrani turistički proizvodi i pojedine destinacije koje pored Rijeke spadaju u Riječki prsten (Bakar, Čavle, Jelenje, Kastav, Kostrena, Kraljevica, Viškovo i Klana).

Promotivni film snimao se na području grada i prstena te će svoju planiranu premijeru doživjeti krajem godine. Promotivni film će se pored svoje online premijere koristiti i ciljano u promotivnim aktivnostima koje provodimo na turističkim emitivnim tržištima.

Za promotivni film angažirana je specijalizirana tvrtka Balduči film d.o.o. te scenaristica i idejna kreatorica filma gospođa Spomenka Saraga. Balduči film d.o.o. i gđa. Saraga kreativni su tim koji stoji i iza našeg višestruko nagrađivanog promotivnog filma „Rijeka – I miss you“ te se nadamo da ćemo i ovim filmom izazvati interes na turističkim emitivnim tržištima, ali i specijaliziranim filmskih festivalima.

Promotivni film financijski sufinancira Hrvatska turistička zajednica sredstvima Javnog natječaja za dodjelu sredstava za projekte udruženih turističkih zajednica u 2022. iz Fonda za udružene turističke zajednice.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram