Povežite se s nama

Crna kronika

U Rijeci pronađena još jedna zaostala bomba

Objavljeno

na
U Rijeci će u nedjelju biti iskopana protubrodska mina zaostala iz Drugog svjetskog rata, pronađena u luci. Dio grada bit će evakuiran, a na snazi su posebna pravila. Danas je pronađena još jedna opasna bomba i to u jeku priprema za evakuaciju i veliku akciju uklanjanja mine iz luke. Riječ je o avionskoj bombi također iz Drugog svjetskog rata.

Riječka policija se u večernjim satima oglasila priopćenjem.

“Danas 17. ožujka, policija je zaprimila dojavu da je na gradilištu na području Mlake u Rijeci tijekom izvođenja radova pronađen predmet nalik na minsko-eksplozivno sredstvo.

Odmah po dojavi na mjesto događaja upućeni su policijski službenici nadležne policijske postaje, kao i stručno osposobljeni djelatnici za protueksplozijsku zaštitu, koji su utvrdili da je riječ o avionskoj bombi zaostaloj iz Drugog svjetskog rata.

Policijski službenici osiguravaju mjesto pronalaska te će o javnost biti pravodobno obaviještena o daljnjim postupanjima radi izmještanja i uništenja navedene avionske bombe”, priopćila je policija.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram