Povežite se s namaU četvrtak navečer su u centru grada letjele boce i čaše! Naravno, govorimo o natjecanju barmena koje se održalo u novootvorenom FactoRI baru (ex Garibaldi).

Ovo je natjecanje koje je okupilo 20 barmena početnika iz cijele Hrvatske. Na ovaj način htjeli smo im pružiti priliku da pokažu sve što su naučili ali i da ih ohrabrimo da se nastave baviti ovom specifičnom strukom. Znate kako kažu, da je barmen biti lako, barmen bi bio svatko…. bilo im je sve, samo ne lagano. Nervoza se osjećala s ulaza, ali uspjeli su to prebroditi i nastupiti pred Riječkom publikom koja ih je bodrila za sve izvrsne trikove i sve pogreške, poručuju organizatori, te nastavljaju:

Nakon dugog vijećanja i zbrajanja, sudci su konačno objavili pobjednike ovog nesvakidašnjeg natjecanja – čestitamo na prvom mjestu našem dragom i izvrsnom Juraju Krušlinu. Na drugom mjestu našao se Arman Peran dok je izvrsno 3. Mjesto zauzeo odličan Luka Jakšić.

Osim nagrada po mjestima, jednostavno smo morali dodijeliti i nagradu za najbolji show iza šanka koju je osvojila Borislava Orozović.

Proglašenje je bilo šećer na kraju natjecanja i početak još bolje zabave na kojoj su se svi gosti, barmeni i organizatori zabavili i proslavili do ranih jutarnjih sati u FaktoRI baru, navode organizatori u svom priopćenju za medije.