Povežite se s nama

Vijesti

U Rijeci se održava dvodnevni kongres pod motom “Novi koncept estetike osmijeha”

Objavljeno

na
Fakultet dentalne medicine Sveučilišta u Rijeci, u suradnji s Klinikom za dentalnu medicinu KBC-a Rijeka i Hrvatskom komorom dentalne medicine organizirao je u petak i subotu 16. i 17. rujna 2022. u hotelu Hilton Rijeka Costabella 3. međunarodni kongres pod motom “Novi koncept estetike osmijeha”.

Program dvodnevnog kongresa uključuje veliki broj radionica, predavanja i prezentacije na kojima se 120 sudionika skupa upoznaje s razvojem struke i novim trendovima na polju dentalne medicine.

Na otvaranju Kongresa sudionike su pozdravili predsjednik Hrvatske komore dentalne medicine mr. sc. Hrvoje Pezo, dekanica Fakulteta dentalne medicine u Rijeci prof. dr. Sonja Pezelj-Ribarić, predstojnica Klinike za dentalnu medicine te predsjednica Organizacijskog odbora izv. prof. dr. Vlatka Debeljak i predsjednik Znanstvenog odbora skupa izv. prof. dr. Zoran Kovač. Ravnatelj KBC-a Rijeka prof. dr. Alen Ružić otvorio je Kongres i okupljenima zaželio uspješan rad uime bolnice i Sveučiišta u Rijeci.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram