Povežite se s nama

Vijesti

U Rijeci se otvorila agencija specijalizirana za putovanja na Tajland i ostale egzotične destinacije

Objavljeno

na
Nedavno otvorena riječka turistička agencija World Traveler okupljena je oko iskusnih svjetskih putnika koji dijele strast prema putovanjima, ali i zajedničku želju da godinama nakupljana bogata iskustva prenesu svojim budućim putnicima. Ono čime će vam putovanja u organizaciji  World Travelera  privući pažnju najprije su programi, a onda i cijene.  Programi jer su kreirani da zadovolje najrazličitije afinitete ljudi, bilo da se radi o onima željnim avanture, gastronomskog iskustva neke zemlje, otkrivanja povijesnih tekovina, luđačkog partijanja ili jednostavno odmora…A cijene, jer su koncipirane tako da vas aranžman za putovanje na neku egzotičnu destinaciju može koštati dnevno koliko i jedna kava, poručuju iz agencije.

Samo u organizaciji agencije World Traveler možete u 2019. godini doživjeti jedinstveno iskustvo proslave Tajlandske nove godine, odnosno Songkran festivala kada se ulice tajlandskih gradova pretvaraju u mjesto ludih tuluma bez prestanka a domaći i stranci šetaju mokri, polijevajući se vodom kako bi otjerali zle duhove. “Naoružat“ ćete se pištoljima na vodu i saznati zašto pola milijuna ljudi godišnje posjeti Tajland u travnju, u vrijeme Songran festivala.

Vaša riječka agencija za egzotična putovanja posebno nagrađuje ekipu u potrazi za dobrim provodom, pa je zato osmišljena tajlandska Hangover tura i to s posebnom ponudom 3 + 1 gratis. Dakle, kad vas se skupi troje, uzmite i četvrtog člana postave jer on ide gratis; a svakome bi u životu prijalo malo tajlandskog mamurluka u ludilu Bangkoka I Pattaye, zar ne?

Za Tajland koji nazivaju svojom drugom kućom, svjetski putnici osmislili su putovanja za pamćenje koja bi zaintrigirala i najbolje poznavaoce ove božanstvene zemlje. Osim Tajlanda za početnike, savršeno osmišljenog za one koji se prvi put susreću s azijskim komadićem raja, na putovanju Tajlandska pustolovina čeka vas trekking po džungli, druženje s plemenima i kupanje sa slonovima, začinjeno bungee jumpingom u Pattayi. Kulinarska tura po Tajlandu namijenjena je gurmanima  istančanog nepca, na kojoj se priprema thai specijaliteta uči od iskusnih lokalnih chefova.

Osim Tajlanda, Indije i Butana, u ponudi organiziranih grupnih putovanja, s početkom 2019. će se naći i druge mistične i očaravajuće daleke zemlje, vrijedne otkrivanja poput Vijetnama, Kambodže, Šri Lanke i Laosa.

Navedene destinacije odnose samo na organizirana putovanja, no kad je riječ o onim individualnim putovanjima, granice ne postoje. Bilo da se želite vjenčati na Sejšelima, otići na porodični odmor u Meksiko, proslaviti momačku večer u Las Vegasu ili putovati u Singapur zbog posla – s punim povjerenjem se obratite Svjetskim putnicima jer će organizirati putovanje u potpunosti prilagođeno vašim željama, terminima, budžetu, navodi se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram