Povežite se s nama

Mozaik

U Rijeci se otvorio novi restoran Smoke’N’Flame s posebnom ponudom dimljenog mesa

Objavljeno

na
Prošlog vikenda s radom je krenuo novi restoran na području šireg centra Rijeke – Smoke’N’Flame. Nalazi se na adresi Luki 13 na području Mlake. Od ponedjeljka do petka rade dvokratno od 09h do 14h i od 18h do 22h, subotom od 13h do 22h, a nedjeljom su zatvoreni.

“Novo vodstvo iskusnih kuhara želi opet udahnuti život ovom mjestu uz odličnu ponudu raznih jela. Ukusna jela sa žara, pod pekom, na ražnju te u smokeru tek su dio gastro ponude. Jelima iz smokera upoznat je dio ljubitelja tog načina pripreme jela, a ostalima samo kratak opis višesatnog smokanja. Meso se na niskim temperaturama obavijeno laganim dimom satima polako peče, a rezultat je savršeno mekano meso.

Smoke ’n’ flame ima natkrivenu terasu s koje se pruža prekrasan pogled na gradske vrtove, a interijer pruža ugodnu atmosferu za ukusnu večeru uz čašu finog vina ili piva”, poručili su iz restorana povodom otvorenja te dodatno istaknuli kako svakog dana imaju različitu ponudu marendi.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram