Povežite se s nama

Vijesti

U Rijeci se planira graditi East District vrijedan čak 200 milijuna eura

Objavljeno

na
DDG Grupa putem Jutarnjeg lista ove je nedjelje po prvi puta predstavila široj javnosti mega projekt koji se planira realizirati u istočnom dijelu Rijeke. U spomenutom dnevnom listu projekt težak čak oko 200 milijuna eura naziva se East District, dok se na službenoj web stranici projekt naziva Rijeka East Gate.

“Na mjestu napuštenog industrijskog pogona Istravina u vlasništvu Podravke na Gornjoj Vežici u Rijeci, za oko pet godina trebao bi niknuti novi stambeno poslovni kompleks s brendiranim hotelom, privatnim klinikama i ugostiteljsko-trgovačkim sadržajima, pravi “grad u gradu” koji će se u komercijalnom dijelu naslanjati na medicinski turizam, a u stambenom zadovoljiti veliku potražnju za novogradnjom, koje u Rijeci gotovo da nema.

Ukupna vrijednost ovog ambicioznog projekta pod nazivom East District procjenjuje se na 200 milijuna eura, a prvi korak za provedbu je izmjena Generalnog urbanističkog plana Rijeke,”otkriva se u uvodu članka u Jutarnjem listu te se navodi kako je ta inicijativa već pokrenuta.

Evo kako bi novi kompleks nedaleko od KBC-a na Sušaku trebao izgledati, a sastojat će se od hotela, stambenih zgrada, poslovnih prostora…

Izvor: DDG – Jutarnji list

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže