Povežite se s nama

Mozaik

U Rijeci se traži stotinjak statista za snimanje filma, neki moraju biti potpuno goli

Objavljeno

na

IlustracijaZa potrebe snimanja hrvatskog dugometražnog igranog filma Media Star traži stotinjak muških statista s područja Rijeke i okolice koji su voljni putovati i snimati na otoku Pagu. Prijevoz će biti osiguran iz Rijeke od strane produkcije.

Potrebni su mršaviji, žilaviji muškarci koji bi glumili političke zatvorenike. Radnja filma je smještena u 1957. godinu.

Prijavu mogu poslati muški statisti od (20-50 godina) mršavije građe, bez brade, bez duge kose ili kojima se nije problem obrijati (bradu) i ošišati (normalna dužina kose) za snimanje.

Snimajući dani su 28. i 29. rujan. Datumi su vezni, i molim da se prijavljuju samo osobe koje su slobodne navedeni period. Honorar iznosi 40 eura neto po danu snimanja.

Također traže i nekolicinu muških statista koji bi bili voljni skinuti se goli za jednu scenu – s njima dogovaraju veći honorar.

Prijave na e-mail: statistimedia@gmail.com
S naslovom PRIJAVA FILM PAG

Ili ukoliko se prijavljujete za scenu u kojoj bi bili goli- naslov s naznakom PRIJAVA FILM AKT

U e-mailu poslati dvije fotke; fotografiju lica i fotografiju cijele figure, bez dodatnih rekvizita, maski, naočala, ako je moguće uz bijelu pozadinu.

E-mail mora sadržavati:
Ime i prezime
Datum i godina rođenja
Kontakt broj
Email
Mjesto stanovanja
Visina
Težina
Konfekcijski broj
Broj obuće
Prijave traju do 26. rujna

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže