Povežite se s nama

Mozaik

U Rijeci se u utorak otvara nova vinoteka

Objavljeno

na

Ljubitelji vina s prvim danom prosinca u Rijeci će imati još jedno mjesto na kojem će moći pronaći vrhunska vina i još neka druga alkoholna pića.

“U utorak 1.12.2020. otvaramo našu vinoteku u Rijeci! Pronađite nas na adresi Prolaz Marije Krucifikse Kozulić 4 (Centar Zagrad). Povodom otvaranja imamo i popust od 20 % koji traje od 1.12. do 5.12.2020. Posjetite nas, očekujemo Vas!”, poručuju iz vinoteke Pervino, a radi se o obiteljskoj vinariji obitelji Peršurić iz Novigrada u Istri.

“Naša je vinska priča počela još davno, a 2002. godine je pretočena u brend „Vino P&P“. U Novigradu, kao srcu naše djelatnosti, na različitim pozicijama nalazi se naših 15 hektara vinograda. Njihovu priču pokušavamo pretočiti u vino, da u svakom gutljaju ispričaju priču o tlu, podneblju i tradiciji, ali i pruže istinski užitak.

Na vinskoj 45.3 paraleli, okosnici mnogih poznatih svjetskih vinskih regija, svoje su mjesto našli i naši vinogradi. Kraljica naših vinograda je malvazija, a kralj teran, starosjedioci istarskog podneblja. Nedavno im se priključuju i svjetski obožavane sorte chardonnay, muškat, cabernet sauvignon i merlot.

Prepoznatljiva nota naših vina, mineralnost, rezultat je sljubljivanja duboke crvenice i blizine mora. Od grozda do čaše ih vodimo u moderno opremljenom podrumu, uz poštivanje tradicije, ali i uvođenje inovativnih metoda. Naš trud i kvalitetu prepoznaju i brojne domaće i međunarodne smotre”, opisuju svoju vinariju vlasnici Pervina.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram